shares
Share via FacebookShare via TwitterShare via LinkedInShare via Pinterest
introduction Add


image gallery Add


technical drawings Add


cultural and social context Add


materials and building techniques Add


earth and climate Add




comments
Attachment:
linkimagemovie

.
Project details
Project name: Place au Changement
Description: A public square built collaboratively by the inhabitants.
Category: public & culture
Design: CollectifETC
Building status: demolished
Construction period: July 2011
Demolished: It's a temporary project simulates a first step of the process in which a building is designed and built.
Location: Saint-Étienne, France
Coordinates: 45°26'35.2'' N, 4°23'49.2'' E
Tags: urban, repurpose, hands-on, participation, temporary
Project ID: 184
Published: 19 December 2011
Last updated: 21 December 2011
PROJECT TEXT LICENSE
(images have individual licenses)
CC Attribution-NonCommercial-ShareAlike
CC Attribution-NonCommercial-ShareAlike
RELATED PROJECTS (140):
prev
next
  • homeproject1
    Favela open library/ School of Favela Architecture
    Escola da Arquitetura da Favela (School of Fave…
    Design:
    Location: Maceio, Brazil
  • homeproject2
    ESTONOESUNSOLAR
    Bring vacant urban spaces to live by small inte…
    Design: Patrizia Di Monte and Ignacio Grával…
    Location: Zaragoza, Spain
  • homeproject3
    Design Home Solution
    Enabling safety & quality in self-construction
    Design: micro Home Solutions
    Location: Delhi, India