0
shares
Share via FacebookShare via TwitterShare via LinkedInShare via Pinterest
introduction Add


image gallery Add


technical drawings Add


cultural and social context Add


materials and building techniques Add


earth and climate Add


external links Add


comments
Attachment:
linkimagemovie

.
Project details
Project name: Panyoles pedestrian zone
Description: Giving spaces back to pedestrian & regenerating the deteriorated
Category: infrastructure
Design: Josep Mias Gifre / Mias Arquitectes
Consultants: technical architect: Albert Ribera / engineer: Josep Masachs
Building status: in use
Construction period: 1998-2008
Location: Banyoles, Spain
Coordinates: 42°7'3.7'' N, 2°45'54.4'' E
Tags: urban, urban renewal, infrastructure
Project ID: 187
Published: 28 December 2011
Last updated: 8 December 2014
PROJECT TEXT LICENSE
(images have individual licenses)
CC Attribution-NonCommercial-ShareAlike
CC Attribution-NonCommercial-ShareAlike
RELATED PROJECTS (53):
prev
next
  • homeproject1
    87 Ma May house
    Traditional tube-house in Hanoi.
    Design: -
    Location: Hanoi, Vietnam
  • homeproject2
    Torre de David
    An abandoned skyscraper became home for about 3…
    Design: Enrique Gomez
    Location: Caracas, Venezuela
  • homeproject3
    Edifício São Vito
    A vertical city of squatters.
    Design: Zarzur & Kogan
    Location: São Paulo, Brazil